Železné nádobí

Hlavní stránka »  Nádobí, příbory a kuchyňské nože »  Železné nádobí

ŽELEZNÉ PÁNVE – LIONESE (lionese )

Železné nádobí je nejvhodnější na přípravu smažených potravin, smažení na přepuštěném másle, jako např. „Milánské řízek“. Je také vhodné na rychlé osmahnutí potravin( reakce Maillard).

Železné nádobí je náročnější na údržbu, protože má tendenci rezavět . Je dobré pánev obrousit na ohni hrubou solí před i po jejím použití a udržovat je stále promaštěné.

Železné nádobí je vhodné i na indukci.


  • Měděné nádobí
  • Nerezové nádobí
  • Hliníkové nádobí
  • Titanové nádobí
  • Teflonové nádobí
  • Litinové nádobí
  • Kamenné nádobí
  • Železné nádobí
  • Smaltované nádobí
  • Porcelánové nádobí
  • Silikon
  • Příbory
  • Kuchyňské nože, domácí nože a profesionální nože
  • RECEPTY
Internetový obchod GESHOP.CZ

WMF   WIK

MCE   Caffébianchi   CMA

KÁVOVARY

SERVIS KÁVOVARŮ

KÁVA MOLINARI

NÁDOBÍ



Giset

HLAVNÍ STRÁNKA Novinky O společnosti Kontakty

(c) 2011-2012 Giset - kávovary, káva, servis, nádobí

výměna odkazů | mapa stránek | nahoru