Dále o nerezu ...

Hlavní stránka »  Nádobí, příbory a kuchyňské nože »  Nerezové nádobí »  Dále o nerezu ...

tlakový hrnec

tlakový hrnec

nerezové nádobí

nerezové nádobí

hrnec vysoký Professional

hrnec vysoký Professional

Používání oceli bylo umožněno dvěma základními faktory.
Na jedné straně se jednalo o estetický aspekt, charakterizovaný svítivostí materiálu, a na straně druhé o vyšší cenu, která v šedesátých letech představovala určité sociální uspokojení pro uživatele, kteří v nákupu lesklých prvků spatřovali projev vlastního blahobytu.

Vedle těchto aspektů zde byla i podpora, kterou v té době zajistily úspěchy tehdejších prodejců a v neposlední řadě velmi výrazně napomohly i první teleshoppingové aktivity.

Je třeba brát na zřetel poněkud vyšší hmotnost a během vaření se může stát, že se pokrm lepí na stěny nádoby v důsledku odlišné teploty vzhledem k teplotě dna. Materiál je méně odolný vůči působení hrubé soli.

Při přípravě jídla doporučujeme přidávat sůl až do vroucího pokrmu a ne na začátku vaření, kdy je obsah hrnce ještě studený, aby se usnadnilo rozpouštění soli. V opačném případě by mohlo dojít k poškození nádoby.

hrnec nízký dolce vita hrnec na mléko dolce vita hrnec My Lady hrnec na mléko My Lady hrnec vysoký Optima hrnec na mléko Optima tlakový hrnec
  • Měděné nádobí
  • Nerezové nádobí
  • Hliníkové nádobí
  • Titanové nádobí
  • Teflonové nádobí
  • Litinové nádobí
  • Kamenné nádobí
  • Železné nádobí
  • Smaltované nádobí
  • Porcelánové nádobí
  • Silikon
  • Příbory
  • Kuchyňské nože, domácí nože a profesionální nože
  • RECEPTY
Internetový obchod GESHOP.CZ

WMF   WIK

MCE   Caffébianchi   CMA

KÁVOVARY

SERVIS KÁVOVARŮ

KÁVA MOLINARI

NÁDOBÍ



Giset

HLAVNÍ STRÁNKA Novinky O společnosti Kontakty

(c) 2011-2012 Giset - kávovary, káva, servis, nádobí

výměna odkazů | mapa stránek | nahoru