Dále o kamenině

Hlavní stránka »  Nádobí, příbory a kuchyňské nože »  Kamenné nádobí »  Dále o kamenině

Před prvním použitím je nutné nádobu dobře umýt teplou vodou. Nepoužívejte saponáty.
Nádobu dobře promastíme lojem nebo olivovým olejem ze všech stran a dáme péct do trouby na dvě hodiny při 125°C. Vyjmeme z trouby, necháme vodu vychladnout , vylijeme, opět vytřeme olejem či lojem, naplníme vodou a dáme znovu péct na dvě hodiny.
Po této operaci je nádoba připravena pro další využití.
Nikdy do rozpálené nádoby nelít studenou vodu – způsobilo by to tepelný šok a mohla by prasknout. Jedná se o kámen, tudíž je také náchylný na rány .
Omývejte vždy jen horkou vodou, nepoužívejte saponáty.

  • Měděné nádobí
  • Nerezové nádobí
  • Hliníkové nádobí
  • Titanové nádobí
  • Teflonové nádobí
  • Litinové nádobí
  • Kamenné nádobí
  • Železné nádobí
  • Smaltované nádobí
  • Porcelánové nádobí
  • Silikon
  • Příbory
  • Kuchyňské nože, domácí nože a profesionální nože
  • RECEPTY
Internetový obchod GESHOP.CZ

WMF   WIK

MCE   Caffébianchi   CMA

KÁVOVARY

SERVIS KÁVOVARŮ

KÁVA MOLINARI

NÁDOBÍ



Giset

HLAVNÍ STRÁNKA Novinky O společnosti Kontakty

(c) 2011-2012 Giset - kávovary, káva, servis, nádobí

výměna odkazů | mapa stránek | nahoru